Rejseforsikring


Når du pakker kufferten og drager mod fjerne himmelstrøg, så er det vigtigt at du sørger for at tegne en rejseforsikring inden du tager af sted på ferie. Som det er nu, så har du i nogle tilfælde dækning ved sygdom med det blå sygesikringskort, men det dækker ikke hjemrejse mv. hvis du skulle være så uheldig at få behov for dette.

Det blå EU-sygesikringskort

Det blå EU-sygesikringskort kan ikke bruges under ophold uden for EU-landene samt Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Hvis du rejser i et land, som ikke er et EU-land eller Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz, er det derfor nødvendigt, at du tegner en privat rejseforsikring, der dækker behandling af sygdom.

Samtidig skal du være opmærksom på, at du, med det blå EU-sygesikringskort, ikke er sikret fuld dækning for den behandling, du modtager. Det afhænger nemlig af, hvordan reglerne er i det pågældende land, du rejser til. Du kan derfor komme til at skulle betale en del af behandlingen selv, hvis det gælder for sikrede i det pågældende land. En privat rejseforsikring, med dækning for akut sygdom i de nævnte lande, vil derfor være nødvendig for at du ikke risikerer at skulle af med et større beløb selv.

Privat rejseforsikring

Hvis du kommer i den uheldige situation at skulle hjemtransporteres, er der med det blå EU-sygesikringskort, ligesom det har været tilfældet med det gule sundhedskort siden 2008, ingen dækning. Den eneste måde du kan få dækket en eventuel hjemtransport på, er ved at tegne en privat rejseforsikring. Med en privat rejseforsikring fra Alianz forsikring får du tilmed en lang række andre dækninger, såsom sygeledsagelse, bagageforsinkelse og ødelagt ferie. Samtidig har du adgang til 24 timers lægevagt, hvor du kan ringe gratis og stille spørgsmål om sygdom, medicin mv. Du har således konstant et sikkerhedsnet under dig, hvis uheldet skulle være ude.

Alianz rejseforsikring – lokale og globale

Som førende i verden inden for rejseforsikring og assistance, står Alianz til rådighed 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Måske har du mistet din bagage, er blevet forsinket, har brækket benet på skiferien, eller din bil er brudt sammen på det mest ubelejlige tidspunkt.

Allianz Global Assistance er her for at hjælpe. Faktisk har de hjulpet i næsten 60 år. I dag berører gruppen af virksomheder 250 millioner mennesker på verdensplan. Det er ca. 4% af verdens samlede befolkning!

Allianz Global Assistance i Skandinavien

Allianz Global Assistance har siden 1995 været at finde i Skandinavien. De har tilbudt rejseforsikringer og ydet bistand til tusindvis af tilfredse kunder gennem deres partnere i rejse- og luftfartsbranchen. Klik her og se dækning og beregn pris på en rejseforsikring.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *