Miniferie i Badeland


Første nat gratis – Lalandia miniferie kampagne

I øjeblikket kører Lalandia en super attraktiv kampagne på en miniferie – Bestil fire dejlige feriedage i Lalandia i Rødby eller Billund, så giver Lalandia den første nat GRATIS! Kampagnen gælder sommeren over, så der er mulighed for at bestille en miniferie midt i sommerferien til en attraktiv pris.

Tropisk miniferie

Lalandia byder dig velkommen til en verden fuld af leg i Skandinaviens største ferie- og oplevelsescenter. Hos Lalandia  kan alle føle sig som børn, og slippe det indre legebarn løs…

Du kan nyde det tropiske klima i den gigantiske Aquadome med vandaktiviteter i alle afskygninger og masser af sjov for både store og små. Få fart og spænding i Tornadoen og Octopus Racer vandrutschebanerne, og nyd badelivet, mens de mindste fornøjer sig med de mange vandaktiviteter i børneområderne og aktivitetsbassinerne.

Badeland med aktiviteter

Tag familien med på opdagelse i den imponerende arkade, hvor himlen altid er blå. Her føler man sig hensat til et sted langt syd på og bag de flotte sydlandske husfacader gemmer sig hyggelige og børnevenlige restauranter, spændende butikker og masser af underholdning for hele familien, bl.a.: Monky Tonky legeland, minigolf, bowlingcenter, sportshal og fitnesscenter.

Lækre feriehuse

I Lalandia finder I rammerne for en vellykket ferie for alle – uanset vind og vejr. Book et ophold og slip familiehyggen løs i et helt nyt og moderne feriehus. Lalandia har feriehuse fra 4 til 8 personer, som alle har egen terrasse og parkeringsplads. Alle ophold i Lalandia er inkl. adgang til Aquadome, Monky Tonky legeland, børneunderholdning og slutrengøring.

Miniferie i Badeland

Læs mere om Lalandia kampagne tilbud og find din Lalandia miniferie på Lalandia.dk – så kan du også få en attraktiv og pris billig miniferie i badeland.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *