Lej en billig feriebolig med HomeAway


Hos HomeAway er det nemt at leje en billig feriebolig. Du kan leje en feriebolig i Danmark eller i udlandet. Med den fremstormede deleøkonomi, så er det nu blevet meget let at finde en attraktiv feriebolig, lige der hvor du gerne vil hen. Private udlejer deres hus eller lejlighed til turister eller forretnings rejsende, og det er ofte til en meget attraktiv pris i forhold til hoteller og ferielejligheder.

Find en billig feriebolig – Sådan gør du

Når du har fundet en passende feriebolig kontakter du udlejeren/ejeren ved at benytte e-mail-formularen under det pågældende sommerhus eller ferielejligheden. Udlejeren er din direkte kontakt for leje af ferieboligen og alle spørgsmål i forbindelse med feriehuset eller ferielejligheden. Vi anbefaler, at du finder flere ferieboliger du kunne tænke dig at leje og kontakter alle ejerne, da mange af HomeAway sommerhuse og ferielejligheder hurtigt bliver udlejet. Ejeren svarer på din e-mail med oplysninger om feriehuset eller ferielejligheden er ledig, hvor meget du skal betale, evt. depositum og oplysninger omkring ankomst og afrejse. Det bliver ikke nemmere at finde en billig feriebolig.

billig feriebolig

Udlejeren sender dig en lejekontrakt. Check betingelser for leje af ferieboligen som f.eks, ankomst- og afrejsedato, pris, betalingsfrist, depositum for reservation, depositum for evt. skader på ferieboligen, afbestillingsfrister. Send den underskrevne kontrakt retur til udlejeren. Udlejer vil ofte kræve et depositum som bekræftelse af reservation. Dette udgør i regelen 10-50 % af den samlede lejepris. Mange udlejere aftaler en komplet betaling af lejen inden ankomst, således at restbeløbet skal betales 4-8 uger inden ankomst. Så skal du bare finde nogle billige flybilletter… så er du på vej!

Udlej din bolig med Home and Away

Du kan også selv udleje din egen bolig og tjene lidt ekstra penge til sommerferien eller noget helt andet. Det er super nemt at tilmelde sin bolig hos Home and Away. Annoncer din feriebolig på HomeAway i dag!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *