Lån penge til ferie


Lån penge til ferie! Hvis trangen til at komme ud at rejse er stor og pengepungen ikke lige tillader en ferie, så er det nu muligt at låne penge til en ferie.

Lån penge til ferie

Flere rejsebureauer tilbyder at man kan købe deres rejser på afbetaling, og så f.eks. betale rejsen over 12 måneder. Men der findes en lang række alternativer til rejsebureauernes afbetalings ordninger. Mange online låneinstitutter tilbyder forbrugslån til konkurrence dygtige renter. Og de spørger som regel ikke, hvad du ønsker at bruge pengene til og du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Så det kan måske være billigere at tage et forbrugslån online, frem for en afbetalingsordning hos din rejsearrangør.

Lån penge på ferien

Se frihedsgudinden gratis

Se frihedsgudinden gratis

Hvis du under din ferie pludselig for behov for flere penge end du har med, så har du ligeledes mulighed for at optage et hurtigt kviklån. Kviklån fås i mange modeller. Men et typisk ferie lån kunne være et rentefrit lån over 30 dage. Flere online låneudbydere tilbyder korte rentefrie lån, hvor du som førstegangs låner kan låne 4000 kr. rentefrit i 30 dage. Så hvis du har mulighed for at tilbagebetale lånet når du kommer hjem fra ferie og inden der er gået 30 dage, så er lånet helt gratis.

Tjek lånets ÅOP

Lige meget om du vælger at låne penge igennem dit rejsebureau, et online låneinstitut eller i en helt almindelige bank, så husk altid at sammenligne dine lånetilbuds ÅOP (årlige omkostninger i procent).

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *