Kør selv ferie


Kør selv ferie med Vacanceselect

Hvis du også syntes at en kør selv ferie bare er sagen, så har Vacanceselect.dk et stort udvalg af de bedste kvalitetscampingpladser for hele familien i de mest populære ferielande i Europa. På alle disse campingpladser kan du vælge mellem forskellige ferieboliger. Det kan f.eks. være en fuldstændig udstyret villa – eller safaritelt, et komfortabel mobilehome eller en luksuriøs bungalow. Alle Vacanceselect.nl’s campingpladser er specielt udvalgt på grund af deres beliggenhed og faciliteternes kvalitet. På Vacanceselects familiecampingpladser finder du altid vandparker og swimmingpools, sportsmuligheder, restauranter og underholdning for alle aldersgrupper!

Campingpladser i europa

Pladserne ligger i de mest populære ferielande: Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Slovenien og Kroatien. Men hos Vacanceselect kan du naturligvis også finde en ferie, som er tættere på hjemmet. Udvalget af ferieboliger er stort også i Tyskland, Danmark, Schweiz, Østrig, Luxembourg, Ungarn og Holland!

Book med stor rabat i skolernes sommerferie

Alle ønsker sig en dejlig ferie, men til en attraktiv pris. Ønsker du dig en drømmeferie til den helt rigtige pris? Vacanceselect har udvalgt nogle top-campingpladser i juni og juli. De har masser af spændende områder, hvor de har udvalgt nogle af de bedste og mest luksuriøse campingpladser og boliger.
Du kan spare helt op til 50% i skolernes sommerferie, og du skal blot vælge hvor ferien skal gå hen. Giv børnene en uforglemmelig sommerferie til enten Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien, Holland, Tyskland, Portugal, Ungarn, Østrig, Belgien, Luxembourg eller hvad med Schweiz eller Slovenien!?

Se evt. her for en samling af nyttige rejselinks til din næste kør selv ferie.

Campingferie i Italien, Kroatien, Spanien og Frankrig

Campingferie er den perfekte ferieform til familien, der ønsker at kombinere afslapning med gode oplevelser. Hos dincamping.dk finder I luksustelte og mobilhomes på de bedste campingpladser i bl.a. Italien, Kroatien, Spanien og Frankrig.
Se mere og bestil årets campingferie her
 kør selv ferie

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *