Book selv ferie Spanien


For et par år siden gik sommerferien til Benidorm ved den spanske solkyst (Costa Blanca). Ferien blev som sædvanligt lavet som en book selv ferie, hvor vi hjemmefra havde bestilt flybilletter, hotelværelse og lejebil samt en enkelt udflugt til Mundomar (svømme med delfiner mv.). Rejsen fandt sted i starten af juli og planlægningen og bestilling af div. billetter startede dog allerede i oktober, året inden.

Book selv ferie Spanien

Benidorm i Spanien, er en super dejlig by, med flere rigtig gode strande, og en by med et godt handelsliv med mange skønne butikker og små hyggelige barer og restauranter mv.

Da vi i sin tid planlage turen til Benidorm, var flybilletterne til den nærmeste lufthavn – Alicante – en smule for dyre i forhold til vort daværende budget, ca. 2500 kr. for en returbillet. Vi søgte så på andre lufthavne i Spanien og fandt hurtigt en meget attraktiv pris på 600.- kr. for en returbillet til Madrid. Vi bestilte hurtigt 3 returbilletter til Madrid og en lejebil i Madrid til turen. Vi bestilte også et hotelværelse i Madrid, når vi nu alligevel var der, så kunne vi jo lige så godt også lige få set byen Madrid. Hotelværelse og lejebil var jo næsten gratis, i og med at vi jo havde sparet 4500 kr. alene på flybilletterne, ved at flyve til Madrid i stedet for Alicante. Der er ca. 4 timers kørsel i bil fra Madrid til Benidorm, men det bliver jo så bare en del af ferien ;o)

Benidorm

Costa Blanca – Den hvide kyst – ligger nord og syd for Alicante midt på Spaniens østkyst og er velsignet med herlige sandstrande ud til det turkisblå Middelhav. Knap 45 minutters kørsel fra Alicante på Costa Blanca ligger den enorme ferieby, Benidorm, perfekt til en skøn, klassisk spansk badeferie med strand, shopping, god mad og dejligt vejr.

I 1950’erne fik en genial forretningsmand den idé at gøre den lille fiskerby, Benidorm, til et ferieparadis, og det må siges at være lykkedes. 65 år senere er byen en moderne storby med strandstemning, udsøgt mad og flot natur, der hvert år lokker mere end 5 millioner turister til byen.

Ved havet og med bjergene i baggrunden ligger Benidorm beskyttet mod de kolde nordenvinde. Det giver byen et mildt klima. Benidorm er velkendt for sin højt bebyggede kystlinje, og den smukke omkringliggende natur med vandfald og drypstenhuler, for ikke at nævne byens flotte skyline, som værner om en by med gang i den – også på de sene aftentimer.

Find et godt og billigt hotel i BenidormBooking.com

Regnestykke for book selv ferie Spanien

Rejse budget:

7500 kr. for 3 Flybilletter København – Alicante med SAS
1800 kr. for 3 Flybilletter København – Madrid med SAS booket via Skyscanner.dk
700 Kr for hotelværelse i centrum af Madrid.
7140 kr. for 9 dage på Hotel Servigroup Torre Dorada i Benidorm (med havudsigt og fuld pension)
2200 kr. for en mellemklasse lejebil fra Autoeurope.dk i 9 dage inkl. forsikring for tilbagebetaling af selvrisiko.
500 kr. for en tankfuld diesel

12.340 kr. i alt for 3 personer for 10 dage, inkl. fuld pension og Hotel med havudsigt.

Klik her og få en række nyttige rejselinks til din book selv ferie.

book selv ferie spanien

book selv ferie spanien – stranden i Benidorm

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *