Billige Hotel priser


Billige Hotel priser

Når vi skal finde billige hotel priser, så starter vi med at finde ud af hvor vi vil hen og hvad formålet med rejsen er. Når vi har det praktiske på plads, så starter jagten på de billige hotel priser.Booking.com

Der findes et hav af hotel bookings bureauer derude, og det er sikkert lidt en smagssag, hvem man syntes der gør det bedst. Men vi har altid kun haft gode oplevelser med det Hotel bookings site der hedder Booking.com En af de store fordele med booking.com er at man som regel først skal betale for opholdet på afrejsedagen. Hos mange af de øvrige hotel booking bureauer, så skal man betale allerede ved reservation af hotelværelset. En anden stor fordel, hvis du fortryder din hotel reservation, så har Booking.com gratis afbestilling på langt de fleste værelser.

Hvordan finder man et billigt hotelværelse

Der er 3 faser når du skal finde et billigt hotelværelse. Søg -> Sammenlign priser -> Bestil

  1. Bare fortæl hvor du gerne vil hen og hvornår. Har du brug for mere inspiration? Vælg en by og få håndplukkede hoteltilbud fra hele verden – fra forretningshoteller til vandrerhjem. Du får de bedste priser på hotelværelser.
  2. Booking.com sammenligner priser på millioner af hotelværelser verden over for at finde de billigste priser. Sammenlign 5-stjernede hoteller, boutique hoteller eller lavprishoteller. Se billeder, læs hotelanmeldelser og få de bedste værelsespriser og tilbud.
  3. Fandt du dit hotel? Klik for at gå videre til reservationen, book dit hotel og få det bedste tilbud på få sekunder. booking.com er hurtigt, gratis og nemt.

Inden du begynder at søge efter et billigt hotelværelse, så vil jeg lige forklare lidt omkring søgefelterne. Her har du nemlig mulighed for at være ret specifik omkring din søgning.

En søgning efter et hotel værelse for 2 voksne og 1 barn i Benidorm i Spanien kunne fx. se således ud:

billigt hotel

Søg billigt hotel

Rejsemål/Hotel: Når du begynder at taste i feltet rejsemål, så fremkommer booking.com selv med en række forslag der matcher dine indtastninger.

Rejsens formål: Jeg plejer ikke at udfylde dette punkt, da jeg gerne vil se alle mulige overnatningsmuligheder.

Dato: Det giver nok sig selv ;o)

Gæster: Her plejer jeg at vælge “Flere muligheder” for så fremkommer der flere rubrikker, hvor du kan indtaste hvor mange voksne og børn i er og hvor mange værelser i evt. ønsker at booke.

Flere søgemuligheder: Hvis du klikker på denne rubrik, så kan du blive meget specifik omring din søgning – jeg plejer ikke at udfylde noget her, da jeg så vil fravælge en masse mulige overnatningsmuligheder.

Hvordan ser resultaterne af min hotelsøgning så ud

Hvis vi kigger på resultatet af vores søgning efter et billigt hotelværelse i Benidorm i Spanien for 2 voksne og 1 barn på 13 år, så ser resultatet af søgningen således ud:

billigt hotel benidorm

book hotelværelse i Benidorm

Hotellerne listes som udgangspunkt efter andre gæsters anbefaling, sammenholdt med dine ønsker og hotellernes belægning. I dette tilfælde er der listet 199 hoteller ud af 323 mulige.

Oppe i højre hjørne er der en samlet karakter for hotellet, denne karakter er givet af tidligere hotelgæster, og det er således din garant for at hotellet lever op til dine krav. Karakteren kan ligge i mellem 1 og 10, hvor 10 er den højeste og bedste karakter. Vi plejer ikke at vælge hoteller, der har en lavere score end 7,5. Hvis du klikker på karakteren så kan du læse alle de tidligere anmeldelser af hotellet – det er altid en god idé lige at tjekke et par hotel bedømmelser, inden du evt. reserverer et værelse.

Hvis du kigger på det første hotel der er listet, så kan du til højre for billedet se at der er gratis afbestilling af værelset og at der yder mere er halvpension inkluderet i prisen – det er da en super god tillægsinformation ;o)

Hvis du til sidst klikker på det blå felt “Yderligere oplysninger” så får du en fuld specifikation af tilgængelige værelser, billeder af hotellet og alt hvad du skal bruge af oplysninger for at kunne foretage en hotel reservation og samtidigt sikre dig, at du har fået gode og billige hotel priser.

Klik her og find et billigt hotelværelse til din næste rejse.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *