Billig ferie med børn


Daglige rejsetilbud med op til 50% rabat

Hvem ønsker sig ikke en billig ferie? TravelBird er en ny hollandsk spiller på det danske rejsemarked. De er eksperter i at sammensætte gode og prisbillige rejser. De tilbyder stort set alle former for rejser, så som badeferier, storbyferier, krydstogter og skirejser mv. Men TravelBird kan man typisk spare mindst 50% på en rejse – klik her og se de dagligt opdaterede rejse tilbud fra TravelBird.

Hvem er TravelBird?

Den hollandske rejsefugl TravelBird landede i Danmark tilbage i november 2013. Med fuld fart fremad har firmaet siden 2010 bygget reder over hele Europa og er i dag det hurtigst voksende rejsewebsite i Europa. I dag er TravelBird aktiv i 12 europæiske lande og i løbet af kort tid føjes yderligere 9 lande til i og udenfor Europa.
Konceptet er enkelt, TravelBird tilbyder hver eneste dag ekstraordinært gode rejsetilbud med op til 60% rabat.

Som online rejsebureau er de først og fremmest kendt for deres evne til at inspirere gennem et bredt udvalg af rejsetilbud med de størst mulige rabatter til både danske- og europæiske rejsemål. Et enkelt design på hjemmesiden og et intuitivt bookingsystem er grundstenene på sitet, der gør det nemt og enkelt at booke den næste ferie.

TravelBirds mere end 250 rejseglade medarbejdere sidder til dagligt på et dynamisk og inspirerende kontor i centrum af Amsterdam, hvor de hver eneste dag arbejder på at kreere de bedste rejsetilbud til deres kunder.

Billig ferie med børn

Står man og ønsker sig en billig ferie med børn, så har TraveBird helt sikkert et godt tilbud til dig. Er pengene små, og vil du alligevel gerne ud at rejse, så tilbyder TravelBird at du kan dele betalingen op i rater, så du ikke skal betale for hele rejsen med det samme.

Se alle de gode rejsetilbud fra TravelBird

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *